PONUDBA

Ker se nič ne zgodi samo od sebe

Storitve


Ker smo vse čas v koraku z razvojem iz našega področja, tako skozi znanje, kot skozi uvajanje novih materialov in pri naših storitvah projekte vedno zaključimo v skladu z vsemi gradbenimi standardi in veljavnimi predpisi, v popolnem skladju z načrti naročnikov ter vedno v okviru dogovorjenih rokov končanja gradnje oz. prevzema


Najbolj pogoste storitve so:


• kitanje sten in barvanje notranjih prostorov,
• barvanje stavbnega pohištva,
• dekorativno slikopleskarstvo,
• izdelava in adaptacija fasad,
• suhomontažna gradnja (Knauf, Rigips),
• pleskanje industrijskih prostorov,
• tapete - polaganje in odstranjevanje,
• črkoslikarstvo in štukature.


 

Več kot 850 zadovoljnih strank


TAPETE - polaganje in odstranjevanje

Tapeta je material, ki se uporablja v notranji dekoraciji za dekoracijo notranjih zidov domačih in javnih zgradb. Ponavadi se prodaja v zvitkih in nanese na steno s tapetami. Ozadja so lahko preprosta kot "podloga papirja", zato jih lahko pobarvamo ali uporabimo za pokrivanje neenakih površin in manjših poškodb sten, s čimer dobimo boljšo površino, teksturo, z običajnim vzorcem ponavljajočega se vzorca ali veliko manj pogosto danes z enim samim dizajnom, ki se prenaša preko niza listov.

SLIKOPLESKARSTVO

Slikopleskar lahko z barvo ustvari primerno vzdušje v prostoru. Neopazne stvari nenadoma stopijo v ospredje, njihove oblike pa so poudarjene, pusti vogali in koti postanejo zopet prijetni prostori. Iz tega sledi, da slikopleskar opravlja celo vrsto del. Tu niso samo vsakdanje sivine zapuščenih fasad, stropi in stene, ki jih je potrebno obnoviti. Pogosto je treba zidove in stene prenoviti s tapetami.

SUHOMONTAŽNA GRADNJA

Suhomontaža je plošča iz kalcijevega sulfata dihidrata (mavca), z dodatki ali brez njih, tipično iztisnjena med debelimi listi fasirnega in hrbtnega papirja, ki se uporablja pri izdelavi notranjih sten in stropov. Mavec se zmeša z vlakni (običajno papirjem, steklenimi vlakni, azbestom ali kombinacijo teh materialov), mehčalom, sredstvom za penjenje in različnimi dodatki, ki lahko zmanjšajo plesen, vnetljivost in vpijanje vode.

FASADE

Fasada je ponavadi ena sprednja stran stavbe, ponavadi spredaj. Gre za tujo posojilno besedo iz francoske fasade, kar pomeni "frontage" ali "face". V arhitekturi je fasada stavbe pogosto najpomembnejši vidik oblikovalskega stališča, saj določa ton za preostanek stavbe. Z vidika inženiringa stavbe je fasada prav tako zelo pomembna zaradi vpliva na energetsko učinkovitost. Za zgodovinske fasade, številni lokalni predpisi o določanju območij ali drugi zakoni močno omejujejo ali celo prepovedujejo njihovo spremembo.